Eventwebsite maken
Pagina's bewerken
Website teksten opmaken: teksteditor

Maak gebruik van onderstaande tips om je website teksten op te maken in Momice.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

De teksteditor van Momice is een web-tekst editor. Dit werkt iets anders dan je gewend bent wanneer je werkt met bijvoorbeeld Word. Hier volgen een paar tips:

• Format: De Momice teksteditor heeft 4 tekstformaten. Je kunt ieder stuk tekst selecteren om de volgende formaten geven: Heading 1, Heading 2, Heading 3 en body.

• ENTER: Als je een zin op de volgende regel wilt starten, ben je gewend op [ENTER] te drukken. Wanneer je dit doet in een web-editor, verspringt de cursor automatisch naar een nieuwe paragraaf met 1 witregel. Wil je op de volgende regel beginnen, druk dan [SHIFT] + [ENTER] in.

• TAB: In HTML kun je de [TAB] knop niet gebruiken om je teksten exact onder elkaar uit te lijnen. Gebruik voor een nette weergave de standaard stijlen: volledige tekst uitlijning, bullets en dashes. Een minder nauwkeurig alternatief is handmatig met [SHIFT] + [ENTER] en [SPATIE].