Naar de hoofdinhoud

Wat gebeurt er met mijn gegevens na het archiveren?

Lees welke gegevens worden verwijderd of bewaard wanneer je event wordt gearchiveerd.

Wanneer je event wordt gearchiveerd, worden bepaalde gegevens permanent verwijderd. Andere gegevens blijven beschikbaar.

Let op: Registratiegegevens worden bij het archiveren definitief verwijderd en kunnen daarna niet meer worden hersteld.

Wil je registratiegegevens bewaren? Exporteer deze dan voordat je event wordt gearchiveerd.

Wanneer wordt een event gearchiveerd?

Je event wordt automatisch 30 dagen na de event datum gearchiveerd.

Vooraf ontvang je drie reminders:

  • 3 dagen na het event

  • 3 weken na het event

  • 1 dag voordat je event wordt gearchiveerd

Tip: Gebruik deze reminders om gegevens die je wilt bewaren op tijd te exporteren.

Welke gegevens worden verwijderd?

Wanneer je event wordt gearchiveerd, worden de registratiegegevens van deelnemers permanent verwijderd.

Dit geldt voor:

  • registraties van deelnemers

  • ingevulde registratiegegevens

Na het archiveren kunnen deze gegevens niet meer worden hersteld. Ook het Momice-team kan verwijderde registratiegegevens niet terughalen.

De registratiegegevens worden verwijderd in overeenstemming met de geldende AVG-regels.

Welke gegevens blijven beschikbaar?

Alle gegevens die niet onder de registratiegegevens van deelnemers vallen, blijven bewaard wanneer je event wordt gearchiveerd.

Denk bijvoorbeeld aan:

  • kleurinstellingen

  • event pagina’s

  • registratievragen

  • de opbouw van het e-ticket

  • verstuurde e-mails

Deze gegevens worden niet verwijderd bij het archiveren.

Wil je de instellingen en inhoud van een gearchiveerd event opnieuw gebruiken? Dan kun je het event dupliceren. Lees hier hoe je een event dupliceert.

Let op: Wil je registratiegegevens bewaren? Exporteer deze dan voordat je event wordt gearchiveerd. Na het archiveren worden deze gegevens permanent verwijderd.

Was dit een antwoord op uw vraag?