Lijsten exporteren

Exporteer in de Registratie Module je lijsten naar een Excel bestand.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het registratieoverzicht in de Registratie Module is op ieder moment te exporteren naar een Excel bestand. Je kunt een export van alle data maken, of van een specifiek overzicht. Selecteer ‘lijst exporteren’ en filter de registratiegegevens die je in de export wilt terug zien. De export is een .xlsx bestand met een apart tabblad per status. In de export vind je gedetailleerde informatie over jouw genodigden. Zo zie je bijvoorbeeld hoe iemand is aangemeld en wanneer de bezoeker is ingecheckt op het event.

Zie je gele velden in het Excel bestand? Dat betekent dat er registratiegegevens zijn gewijzigd. De genodigde kan zijn eigen registratiegegevens hebben gewijzigd, of dit kan betekenen dat een gebruiker handmatig in de tool gegevens heeft gewijzigd. Ook bij het opnieuw importeren van een lijst, door middel van data verrijking, zullen de velden geel gemarkeerd worden. Lees hier meer over data verrijken.

LET OP: Je kan alleen exports uitdraaien van maximaal 5000 genodigden.