Gastenlijst pagina

Instellingen voor de gastenlijst pagina

Meer dan een week geleden bijgewerkt

De gastenlijst toont de reeds aangemelde genodigden voor het event in één overzicht, met handige zoek- en sorteerfunctie. Je kan alleen sorteren op voornaam, achternaam, bedrijfsnaam en functie. Het is niet mogelijk om de standaard volgorde te wijzigen.

Als organisator bepaal je de instellingen voor de weergave:

• Bepaal per vraag welke gegevens getoond worden op de gastenlijst (dit stel je in op de Registreren pagina, Stap 3).

• Bepaal of de gasten een foto mogen toevoegen (dit is niet verplicht).

• Bepaal of de bezoekers van de event website de contactgegevens van andere gasten mogen opslaan als vCard op hun smartphone of computer.

Standaard worden naam, achternaam, bedrijf en functie getoond op de lijst. Bij iedere registratievraag kun je aangeven of je wilt dat het veld op de gastenlijst getoond wordt. Je kunt alleen open vragen toevoegen aan de gastenlijst. In stap 3 van de Website Module kun je bekijken hoe de gegevens worden weergegeven. Je kan de titels van de vragen aanpassen.