Workshops in de Registratie Module

Workshops bewerken in de Registratie Module

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer er één of meerdere workshop-vragen in het registratieformulier zijn verwerkt, kun je de Registratie Module zien wie zich voor welke workshop heeft ingeschreven. De bezetting van de workshop wordt getoond met een dropdown-menu in de Registratie Module onder tabblad ‘aangemeld’ en selecteer hier ‘workshop’. Door een specifieke workshop te selecteren, kun je precies zien wie zich ervoor heeft ingeschreven.

Let op: iedereen die toegang heeft tot het bewerken van de Registratie Module kan workshops overschrijven.

Zie hier de mogelijkheden bij de gebruikersrollen: Gebruikers toevoegen