E-ticket activeren/deactiveren

Het e-ticket kan je activeren/deactiveren in de Mail Module onder 'Registratiebevestiging'.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Activeren en deactiveren van een e-ticket doe je in de Mail Module onder ‘Registratiebevestiging’: scroll hier naar beneden en kies bij e-ticket ‘Ja’ of ‘Nee’. Benadruk in de registratiebevestiging dat men de e-ticket mee moet nemen naar het event (op smartphone of uitgeprint). Herinner je bezoeker hier een aantal dagen voor het event nogmaals aan door het e-ticket na te zenden. Lees hier meer over hoe dat werkt.

Het opmaken van de e-ticket doe je in de Ticket Module. Lees hier meer over hoe dat werkt.

Let op: Standaard staat ‘Ja’ aangevinkt bij het sturen van een e-ticket. Wanneer je dus besluit geen e-tickets te gebruiken, dien je handmatig ‘Nee’ aan te vinken. Vergeet niet om op de knop ‘Bewaar’ te klikken.