Mail statistieken

Bekijk in de Mail Module de statistieken van je mailings.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Voor het verzenden van e-mails maakt Momice gebruik van Brevo, een grote en veilige e-mailmarketing partij. Na het verzenden krijg je inzicht in de resultaten van jouw verzonden mailings. Je ziet bij de Mail statistieken het percentage en exacte aantal afgeleverde mails. ā€˜Afgeleverdā€™ betekent dat de mailserver van de ontvangende partij de mail heeft geaccepteerd.

Niet-afgeleverde mails worden getoond als bounces. Lees meer over bounces.

Daarnaast zie je welk percentage de mail heeft geopend en hoeveel mensen op de links geklikt hebben. Door op de titels van de kolommen te klikken, selecteer je welke statistieken je wilt zien.

Wanneer jouw deelnemers gebruik maken van de iOS 15 update, kunnen zij mail tracking uitschakelen. Hierdoor kunnen wij in deze gevallen niet meten of een mail geopend is.