3 Startpakketten

Maak gebruik van een startpakket, zodat je snel op weg kan in de Website Module met je event pagina's.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer je een nieuw event aanmaakt, krijg je in stap 3 van de Website Module de keuze tussen drie startpakketten: Registration-only, Basic en Advanced. Een startpakket is een set pagina's die je kunt invullen om zo je event website op te bouwen.

Als je een pakket hebt gekozen, kun je altijd later nog pagina's toevoegen of weghalen.

Registration-only

Te gebruiken wanneer je alleen de Registreren pagina wilt inzetten voor jouw event.

Basic

Dit pakket bevat de 5 pagina’s voor elk event: Homepage, programma, registreren, locatie en gastenlijst.

Advanced

De beste keuze voor events die wat uitgebreider zijn. Naast de 5 pagina’s uit het Basic pakket bevat Advanced ook sponsors, sprekers en event app.