On-site registratie flow

In dit artikel lees je de stappen bij on-site registratie flow van je genodigden.

Meer dan een week geleden bijgewerkt
  • De genodigde registreert zich voor het event, via de link in de uitnodiging.

• De genodigde krijgt een bevestiging per mail met een e-ticket en wordt als ‘geregistreerd’ getoond in het overzicht.

• Op de dag van het event verschijnen er automatisch 2 extra filters in het registratieoverzicht: Aanwezig en afwezig. Zolang een gast niet is ingecheckt, heeft deze de status ‘afwezig’.

• Geregistreerde bezoeker komt op het event aan. Vraag bezoekers bij entree hun e-ticket gereed te houden. Met duidelijke signage kun je het incheck proces aanzienlijk versnellen.

• De organisatie scant het e-ticket met de Momice Check-in app op een smartphone of laat de bezoeker zich contactloos inchecken met behulp van een tablet.

• Indien je met badges werkt, kun je bij het scannen automatisch een label voor op de badge van je bezoeker laten printen. Lees hier meer over badges.

• In het registratieoverzicht wordt automatisch weergegeven wie van de aangemelde contacten aanwezig en afwezig is.

• Gasten die geen e-ticket hebben meegenomen kunnen in het registratieoverzicht handmatig op ‘aanwezig’ gezet worden. Wanneer zij beschikken over een persoonlijke pagina, kan het e-ticket te allen tijde daar worden opgezocht.

• Het is mogelijk om meerdere scan posities aan te maken om bijvoorbeeld gasten in te checken op meerdere locaties tegelijkertijd of bij workshops. Aan iedere afzonderlijke scan positie kun je een eigen inlogcode toekennen. Zo houd je controle over wie toegang heeft tot het scannen op de verschillende posities tijdens je event.

• Per ticket kun je de toegangstijden instellen. De tickets zijn dan alleen geldig tijdens deze specifieke tijdsloten. Lees hier hoe dit werkt.