Bezoekers inchecken en badges
Momice check-in
Alles over on-site registratie met Momice

De benodigdheden, Check-in app, e-tickets, printers, labels en badges met video’s en uitleg.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met Momice kun je de bezoekers op het event eenvoudig (contactloos) inchecken en eventueel persoonlijke badges meegeven. In dit artikel vind je een overzicht van alles wat met on-site registratie te maken heeft.

In 3 video’s laten we zien hoe de check-in werkt vanuit deelnemer en organisator. Onderaan de video’s vind je meer artikelen over de instellingen voor vlekkeloze on-site registratie.

Zo ervaren je deelnemers Momice Check-in

Zo werkt de Check-in app

Krijg je een foutmelding tijdens het inloggen? Controleer of de tijd instellingen van je devices correct zijn. Controleer ook of je begin en einddatum (stap 1, Website Module) staat ingesteld op het moment dat je event plaatsvindt.

Wil je de Check-in applicatie testen? Wijzig het tijdslot voor ticket scannen in de Ticket Module (klik achter het toegangsticket op het potloodje). Bij het testen krijg je de aanwezigheid niet te zien in de Registratie Module. Vergeet niet om na het testen het tijdslot voor ticket scannen te verwijderen.

Zo koppel je een Zebra Label printer aan de Momice Check-in app