Bestanden toevoegen aan e-mail

Bijlages toevoegen aan een e-mail

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het is mogelijk om een bestand tot 3MB toe te voegen aan een mail. Het bestand mag van de volgende types zijn: pdf, doc, docx, ppt, pptx, xls, xlsx, ics.

Het is ook mogelijk om de Bijlage pagina te gebruiken. In dat geval voeg je de directe link naar de betreffende pagina toe aan je e-mail.

• Voeg het bestand toe aan de Bijlagen pagina in stap 3 van de Website Module.

• Open deze pagina op de desktop versie en download de bijlage.

• Het bestand wordt geopend in een nieuw tabblad met een eigen url.

• Deze url kan je gebruiken in jouw mail als hyperlink.