Website testen

Test je event website voordat je het event betaald en activeert.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Momice wil je de mogelijkheid geven om alle functies te kunnen testen voordat je beslist om te betalen / activeren. Tijdens het ontwerpen zie je een voorbeeld van jouw ontwerp in de tool, maar je kunt de website ook in zijn geheel te testen op desktop, tablet en smartphone. Dit kun je doen door de op de test-link te klikken of de link naar jezelf (of naar anderen) te mailen. Om misbruik te voorkomen zie je iedere 30 seconden een pop-up op de event website.