Alles over sessie feedback

Lees in dit artikel alles over sessie feedback die je na je livestream kan tonen aan je genodigden.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Chat, polls, kijkersvragen en sessie feedback is een betaalde feature en is alleen beschikbaar als je een event upgrade of account add-on ‘interactie’ hebt. Neem contact voor meer informatie.

Het is mogelijk van al jouw bezoekers een beoordeling te krijgen van het online programmaonderdeel. Wanneer je deelnemer weggaat uit een livestream of naar de volgende livestream gaat wordt een beeldvullend scherm getoond. Hierin geven ze een beoordeling van 1-5 sterren aan. De resultaten worden in de Interactie Module per programmaonderdeel getoond.

Activeren van sessie feedback

1. Maak een nieuw programmaonderdeel aan op de programmapagina (stap 3 van de Website Module). Geef aan dat dit onderdeel online plaatsvindt.

2. Vul de livestream link van het videostream platform in. Let op: ‘Sessie feedback’ werkt alleen bij een embedded livestream. Niet als de deelnemers naar een MS Teams of Zoom applicatie gaan. Uitleg over het instellen van de livestream kan je vinden in ons helpcenter artikel.

3. Ga naar de 2e tab ‘livestream’ en activeer ‘Sessie feedback’.

Ervaring bezoeker van de sessie feedback

Laat je bezoekers feedback geven bij het verlaten van de sessie. Zij krijgen de mogelijkheid de sessie te beoordelen wanneer de sessie is afgelopen en zij naar de volgende online sessie gaan, of wanneer zij zelf op de ‘terug’ knop klikken om terug te keren naar het programma.

Omdat de bezoeker direct de mogelijkheid krijgt een sessie te beoordelen is de drempel tot beoordelen laag en het reactiepercentage hoog.

Resultaten sessie feedback

De resultaten van de feedback vind je in de Interactie Module. . De knop naar de Interactie Module vind je in het basismenu van Momice.

Hierna kun je via de knop ‘resultaten’ de feedback van iedere sessie vinden. Wissel tussen de sessies middels het drop down menu bovenaan.