Begeleiding naar de volgende sessie

Je genodigden krijgen tijdens een livestream begeleiding naar de volgende sessie.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Tijdens een livestream krijgen de kijkers twee minuten voor de volgende sessie begint een melding waar vanuit ze direct door kunnen naar het volgende programma onderdeel. Als de volgende sessie een break-out sessie is, gaan zij direct door naar hun persoonlijke keuze. Ze worden bij het klikken op deze melding automatisch ingecheckt bij het volgende onderdeel.