Gesloten registratie

Maak de registratie weer open met onderstaande instellingen.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Er is iets niet goed ingesteld waardoor de registratie is gesloten. Controleer de volgende 7 instellingen:

Registratie instellingen

• De registratie is gesloten op datum in stap 1 (Website Module). Klik hier op 'Registratie' en scroll naar beneden naar registratie sluiten.

• De registratie is gesloten vanwege het maximum aantal deelnemers in stap 1 (Website Module). Klik hier op 'Registratie' en scroll naar beneden naar registratie sluiten.

• De Registreren pagina is niet actief in stap 3 (de pagina moet aangevinkt staan).

Ticket instellingen

• Er is geen ticket beschikbaar in de Ticket Module.

• De 'begin-en einddatum ticketuitgifte' van het toegangsticket staat op een verkeerde datum.

Zijn er lijsten gekoppeld aan toegangstickets?

• De genodigde die deze melding krijgt is niet toegevoegd aan een genodigdenlijst.

• De genodigde die deze melding krijgt zit in een genodigdenlijst die niet gekoppeld is aan een ticket.