Afmeldlink/knop

Lees in dit artikel hoe de afmeld link/knop werkt

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het is verplicht om iedere genodigde de mogelijkheid te bieden zich af te melden voor het event - en zich hiermee uit te schrijven voor verdere mailings. Wanneer een contact op de afmeld-link of knop klikt, komt de genodigde terecht op de afmeld pagina van de event website. De genodigde kan een reden van afmelden opgeven. De redenen van afmeldingen kan je terugvinden in de Registratie Module. Ga hiervoor naar tabblad ‘Afgemeld’ en draai een export. Deze persoon ontvangt geen mailings meer voor dit event. Lees hier meer over wat er gebeurt wanneer een contact zich afmeldt.

Volg onderstaande stappen om een afmeld link of knop toe te voegen in je e-mail of in je registratiebevestiging.

Afmeld link toevoegen

1. Ga naar de Mail Module. Open je concept met het potloodje of ga naar je registratiebevestiging toe.

2. Klik bij het tekstvak op het potloodje.

3. Klik hier op ‘Vaste onderdelen invoegen’. Klik op ‘Afmeld link’.

4. Kopieer deze link. Selecteer je tekst waar je de hyperlink onder wilt plaatsen. Klik op de paperclip. Hier plak je de link in.

5. Wijzig 'Https' naar 'Ander'.

Afmeld knop toevoegen

1. Ga naar de Mail Module. Open je concept met het potloodje of ga naar je registratiebevestiging toe.

2. Klik op ‘Widget toevoegen’ en kies voor ‘Knop’.

3. Kies hier voor ‘Link naar event onderdeel’. Hieronder selecteer je ‘Afmeld link’.

Test je afmeld link of knop goed door jezelf de test e-mail of registratiebevestiging te versturen. Verstuur je jezelf de test e-mail? Vergeet dan niet om jezelf te selecteren bij ‘Genodigden uit overzicht kiezen’.