Zo stel je een online event met deelsessies of workshops in

Deelsessies en workshops instellen in Momice

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer je een event met meerdere deelsessies of break-outs in het programma hebt zorgt Momice er automatisch voor dat de deelnemers naar de juiste sessie gaan. Dat gebeurt met de workshop vraag in het registratieformulier. Op de programmapagina koppel je de deelsessies van de workshop aan de gewenste livestream link. De bezoeker ziet op de programmapagina het break-out onderdeel staan. Door op ‘bekijk livestream’ te klikken, gaan ze naar de juiste livestream pagina of MS Teams / Zoom applicatie. Lees ook het artikel over het integreren van MS Teams.

Het koppelen van een workshop of deelsessie aan een programmaonderdeel werkt als volgt:

1. Voeg een workshop vraag toe met meerdere deelsessies aan het registratieformulier.

2. Maak voor het workshop moment een programmaonderdeel aan in het programma. Geef aan dat dit onderdeel online plaatsvindt en koppel hem aan de workshop vraag.

3. Hierna verschijnt automatisch, onderin, een tabblad waar je de livestreams toe kan voegen. Selecteer met het drop down menu voor welke sessie je de livestream in wilt stellen.

In combinatie met de workshop vraag in de registratie kun je eenvoudig jouw deelnemers opdelen in diverse break-out sessies.

Inschrijven voor een online break-out sessie

Wanneer de bezoeker zich registreert voor een event met workshops of deelsessies, krijgt de genodigde de vraag te kiezen aan welke sessie zij deel willen nemen tijdens een bepaald tijdslot. Deze workshop vragen stel je in bij de Registratie Module van Momice.

Persoonlijke programmapagina

Op de event dag zelf zal de programma pagina er per deelnemer anders uitzien. Afhankelijk van welke workshops of deelsessies zij gekozen hebben, is het programmaonderdeel volledig gepersonaliseerd. Zij zullen dan ook niet de workshops of deelsessies te zien krijgen waar zij zich niet voor hebben ingeschreven.