Tijdlijn pagina

Voordelen van de tijdlijn pagina

Deze week bijgewerkt

De tijdlijn pagina geeft jou als organisator de kans posts te plaatsen en te delen met de deelnemers van het event. De deelnemers kunnen deze posts liken en hierop reageren.

Om posts te kunnen liken en reageren is het belangrijk dat je genodigde vanuit de e-mail naar de Tijdlijn pagina toe worden geleid.

Let op: als een genodigde niet vanuit de knop in de uitnodiging naar de Tijdlijn pagina toe gaat. Ziet Momice deze persoon als een open registratie. De genodigde kan hierdoor geen posts liken en kan niet reageren. Dit is niet het geval bij het gebruiken van een persoonsgebonden registratie.

In je uitnodiging of in de registratiebevestiging kan je gebruik maken van een knop. Deze knop kan je leiden naar je Tijdlijn pagina toe. Volg hiervoor onderstaande stappen.

Knop instellingen Tijdlijn pagina

1. Ga naar de Mail Module. Open je concept met het potloodje of ga naar je registratiebevestiging toe.

2. Klik op ‘Widget toevoegen’ en kies voor ‘Knop’.

3. Kies hier voor ‘Link naar event event pagina’. Hieronder selecteer je ‘Tijdlijn’.