Vaste onderdelen

Maak gebruik van de links die als vaste onderdelen klaar staan om gebruikt te worden.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

In een standaard event mailing staat alles voor je klaar met behulp van 'widgets'. In de tekst widgets kan je hyperlinks toevoegen voor je genodigden. Ook kan je knoppen / buttons toevoegen die linken naar een pagina op je event website of een externe url.

De volgende links staan als vaste onderdelen klaar om gebruikt te worden:

• Registratie-link

• Website-link

• Agenda-link

• Afmeld-link

• Aanhef

• Enquête-link

Als je zelf pagina's wil toevoegen, gebruik altijd een link (url) die begint met 'https' en niet 'http'. Het toevoegen van deze laatste 'S' maakt een groot verschil. Hiermee ben jij namelijk verzekerd van een veilige en gecertificeerde website. Alle Momice event websites hebben daarom een URL met 'https'.