Registratie knop

Voeg in je uitnodiging een persoonlijke of open registratie knop toe.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

In de Mail Module bij het aanmaken van een nieuw concept wordt automatisch een persoonsgebonden registratie knop toegevoegd. Wanneer de genodigde deze knop gebruikt, worden de geïmporteerde persoonsgegevens automatisch ingevuld in het registratieformulier. De registratie knop is ook de link voor het wijzigen van de persoonlijke registratie gegevens. De instellingen van deze knop is ‘Link naar event onderdeel’. Hieronder is ‘Registratie link’ geselecteerd.

Wil je deze persoonlijke registratie knop vervangen door een open registratie knop?

Zo doe je dit:

1. Klik op ‘Widget toevoegen’ en kies voor ‘Knop’.

2. Selecteer 'Link naar externe URL'. Plak hieronder de URL in van een leeg registratie formulier.

3. Test dit door jezelf te selecteren bij 'Genodigden uit overzicht kiezen' en verstuur de test e-mail.

Wil je ook gebruik maken van de gepersonaliseerde knop? Voeg beide knoppen toe in je uitnodiging. Met tekst boven deze knoppen kan je aanduiden voor wie welke knop bedoeld is. Knop 1 (gepersonaliseerde knop) is voor de genodigde die de e-mail ontvangt. Knop 2 (open registratie knop) is voor de persoon die de e-mail doorgestuurd krijgt.

LET OP: Denk altijd goed na voordat je de keuze maakt voor open of persoonlijke registratie. Wanneer je kiest voor uitnodigingen op naam (persoonlijke registratie), in combinatie met een open registratie, kan het voorkomen dat er dubbele registraties in het overzicht verschijnen. Dubbele registraties

Lees hier meer over het verschil tussen open en persoonlijke registratie: Registratie instellingen